Výroční schůze Družstva 2024

Předsednictvo Družstva garáží vyhodnotilo na své schůzi dne 12.2.2024 stav údržby ve všech dvorech a výhled dalších větších oprav. V obou velkých dvorech jsou po GO střechy, ve dvoře č.1 pak i první etapa opravy betonových ploch. Druhá etapa bude, jak si to na výroční schůzi před rokem družstevníci z tohoto dvora odhlasovali, až si na to formou běžných ročních příspěvků do fondu údržby naspoří bez nutnosti mimořádného příspěvku, nejspíš v roce 2026.

Běžné provozní záležitosti jsou předsednictvem průběžně řešeny. Všichni členové řádně využívají svých garáží a plní bez problémů i povinnosti člena Družstva. Pouze jeden člen ve dvoře č.1 odmítá uhradit valnou většinou odhlasovaný příspěvek na opravu betonových ploch. Výše pohledávky už nutí předsednictvo k zaslání poslední výzvy s tím, že v případě neuhrazení bude věc předána do exekuce.

Předsednictvo nyní uvažuje, že pro další chod Družstva není nutné výroční schůzi letos svolávat. Pokud ale kdokoliv z Vás členů vidí důvod nebo problém, který je nutné prodiskutovat a schválit jeho řešení na výroční schůzi, ať toto sdělí s podrobným popisem na družstevní mail kontakt@garazesteti.cz do 15.3.2024. Výroční schůze by pak byla svolána v druhé polovině dubna. Informace o hospodaření Družstva bude na stránkách Družstva zveřejněna, tak jako v minulých letech, jakmile ji naše účetní vypracuje.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..