Opravy střech garáží

 

Vážení garážníci,

vedení Družstva připravuje pro rok 2018 opravy střech garáží, do kterých zatéká. Nově byla zvolena jiná technologie, která při minimálně stejné kvalitě a životnosti opravy ve srovnání s dříve používaném způsobu nálepu další vrstvy asfaltové lepenky na neošetřený podklad ze starých lepenek bude mít stejnou životnost, vyšší kvalitu a výrazně nižší náklady. Bude použita technologie nátěrů specielními gumoasfaltovými pryskyřicemi, které vykazují větší efektivitu oprav starých lepenkových střech s malým spádem.

Toto řešení s výrazně nižšími náklady zajistí spolehlivost proti zatékání do doby, než bude připraveno konečné řešení střech s životností na další desítky let.

V současné době máme v evidenci cca 13 garáží, do kterých zatéká. Pokud je to i Váš problém a dosud jste to nenahlásili, a oznamte potřebu opravy střechy na kontaktní mail družstva kontakt@garazesteti.cz nejpozději do 18.5.2018. V oznámení uveďte o který dvůr se jedná (dvůr 1 nebo 2), číslo garáže a Vaše jméno.

Při opravách střech bude v maximální míře využita i Vaše ochota se na této práci podílet i na opravách sousedních garáží. Hodnota vaší práce bude zde oceněna ve výši 500,-Kč za plochu střechy jedné garáže (mimo vaši garáž, zde bude práce provedena svépomocí). Technický dozor, materiál, pracovní pomůcky a vedení prací bude zajištěno.

Vaše činnost při opravách střech sousedních garáží nebude proplácena v hotovosti, bude proúčtována do členských plateb v roce 2019, případně v letech následujících. Můžete si takto „odpracovat“ Váš příspěvek na fond budoucích oprav i na několik roků dopředu. Uvítáme ochotu spolupráce při údržbě našeho společného majetku každého člena družstva.

 

Očekáváme Vaši aktivní spoluúčast na údržbě našeho společného majetku.

 

Výbor družstva garáží.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..